top of page
Search
  • Writer's pictureAlexandra Katsaiti Fans

Το μυστικό για έναν στυλάτο γάμο

Οι άνθρωποι πολλές φορές και ειδικά οι γυναίκες ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους. Η ημέρα αυτή θέλουν να είναι μοναδική και ανεπανάληπτη καθώς σηματοδοτεί μια μεγάλη μετάβαση στη ζωή τους. Έρευνες άλλωστε έχουν δείξει ότι η ευεξία των ανθρώπων που βρίσκονται σε έναν γάμο είναι μεγαλύτερη. Φυσικά αυτό σχετίζεται και με τους στόχους που έχει κάθε φορά το άτομο και τα όνειρά του.


Ποιος όμως εάν είχε τέτοια όνειρα δεν θα ήθελε και έναν γάμο που να μένει χαραγμένος στη μνήμη του; Ποιο είναι το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο;


Το μυστικό λοιπόν δεν είναι άλλο από το να αναλάβει το styling και planning του γάμου σας η γνωστή και καταξιωμένη στο χώρο της μόδας στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Η Αλεξάνδρα είναι γνωστή στο ευρύ κοινό ως η στυλίστρια των διάσημων καθώς έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Τάμτα, ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή κ.α. Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο και συνεργασίες με τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές (Συμμαθητές, 50-50, το πρωϊνό μου).


Τα τελευταία χρόνια στο showroom της stylishious αναλαμβάνει και το styling και planning γάμου, την προετοιμασία δηλαδή για αυτή τη μοναδική ημέρα και σας υπόσχεται έναν ονειρεμένο από κάθε άποψη γάμο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο γραφείο της στο: 2107296493

ή να στείλετε email στο: info@stylishious.com


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page