top of page
Search
  • Writer's pictureAlexandra Katsaiti Fans

Όλες οι λεπτομέρειες για το outfit της Τάμτα

Πριν λίγες μέρες έγινε η πρώτη πρόβα για την συμμετοχή της Κύπρου. Η Τάμτα κέρδισε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις από όλες τις συμμετοχές της πρώτης ημέρας. Ξεχώρισε με ένα δυναμικό και sexy look που επιμελήθηκε η στυλίστρια και συνεργάτης της επί 15 χρόνια Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Το outfit που επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ήτανε μια ιδέα βασισμένη στις διεθνείς τάσεις και στα vibes που επικρατούν στη μουσική βιομηχανία και υλοποιήθηκε από Έλληνες σχεδιαστές. Το κορμάκι, το τζάκετ, τα γάντια και οι γκέτες είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα από διάφανο πλαστικό και βινύλιο και έχουν την υπογραφή των MIRO και τα κρύσταλλα που κρέμονται και ολοκληρώνουν την εικόνα έχουν την υπογραφή της σχεδιάστριας κοσμημάτων και αξεσουάρ Maliya.


Η Maliya ρωτήθηκε για το πώς αισθάνθηκε για την πρόταση που της έγινε και απάντησε «Έχω συνδυάσει την Αλεξάνδρα με πολύ όμορφες αναμνήσεις της επαγγελματικής μου πορείας καθώς και είναι δίπλα μας απ’ όταν ξεκινήσαμε. Αγαπώ πολύ την Τάμτα και όλη της την ομάδα ανεξαιρέτως. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν σε μοναδικά project. Οι MIRO είναι αγαπημένοι Έλληνες σχεδιαστές που εκτιμώ και θαυμάζω τη δουλειά τους. Και είμαι και Eurofan σχεδόν από κούνια! Τι άλλο θες για να νιώσεις και να πεις: I am in with all my heart! Let’s do this?


Η Maliya δήλωσε, όταν ρωτήθηκε για τις τεχνικές δυσκολίες, πως «με πολλές δοκιμές, προσπάθειες, καλή θέληση και διάθεση και πολύ ξενύχτι φτάσαμε σε αυτό που ονειρευτήκαμε. Τα λειτουργικά θέματα τα λύσαμε, τα τεχνικά τα ξεπεράσαμε όλη η ομάδα μαζί και το αποτέλεσμα ξεπέρασε ακόμα και τις και προσδοκίες μας!!! Γιατί το #teamreplay είναι πάνω από όλα team και γι’ αυτό λειτουργεί… ON REPLAY!!!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page